Anja Strubbe StrubbE-ProoT Architecten bvba

Mentor Architectuur Creatief Start-up Vrijwilligerswerk

Anja Strubbe is mentor van deze Sterke Onderneemster(s):

Anja Strubbe is architect. In 2006 besloot ze enkel nog aan haar eigen projecten te werken. Dat ging goed en in 2010 richtte ze, samen met de liefde van haar leven, StrubbE-ProoT Architecten bvba op. Ze houden zich voornamelijk bezig met het oplossen van moeilijke ruimtelijke vragen door middel van eenvoudige oplossingen. Hoe groter de uitdaging, hoe groter het enthousiasme. De portefeuille van het bureau is erg gevarieerd met projecten in en rond Brussel voor zowel particuliere als professionele klanten.

Naast architect is ze ook een fervent tekenaar. Professioneel gelooft ze in de kracht van tekenen als communicatiemiddel. Niet alleen voor architecten of mensen met een creatief beroep, maar voor iedereen. Ze geeft hierover een workshop waarin ze je uitlegt waar juist de kracht van tekenen ligt, hoe je het kan aanwenden om beter te denken en hoe je er zonder schroom zelf aan kan beginnen.

Privé maakt ze elke dag een tekening voor haar #adrawingaday project, te volgen op instagram. Voor haar dé manier om elke dag een me-moment in te passen. Dat is nodig om jezelf niet voorbij te hollen en een fulltime job te kunnen combineren met vier kleine kinderen.

Ze zetelt ook in de raad van bestuur van de vzw NASCI, dienstencentrum voor het kind. Waar ze zich als vrijwilliger inzet voor moeders in armoede om zo de kinderen te helpen.    

Terug naar overzicht
Markant Artemis Brussel KBC Bxl UNIZO Vl Br & Bxl Evolvero 1819 BHG