Barbara Buyssens Lady Marmalade

Mentee Bedrijfswereld Consumptie Gezondheidszorg

Barbara Buyssens is mentee van Geraldine Huybrechts

Na een lange carrière in het hotelwezen en de opleidingswereld, heb ik beslist om een nieuw pad op te gaan.  

Het was een ware zoektocht om mijn écht talent te vinden. Wat beroert mijn hart? Wat doe ik graag?  Ik ben een leergierige duizendpoot en leer elke dag nog steeds bij.

Soms zelfs leer ik het meeste door een negatieve situatie, waar ik doorheen stap en bij mezelf zeg: “What doesn’t kill you makes you stronger” 

Twee jaar geleden werd ik gebeten door het confituurvirus. Tijdens een degustatiemoment op een festival in Brussel, werd het me duidelijk dat het dit was waar ik naar op zoek was.

In contact zijn met foodies, recepten uitwisselen, proeven, .. wat een heerlijke vibe.

Lady Marmalade’ werd al vlug een begrip van lekkere huisgemaakte confituur met een verhaal. Want, er zijn verhalen genoeg rond deze lekkernij. Van ‘Oma’s’ recept tot een goed bewaard familiegeheim, bij iedereen brengt het herinneringen op, een gevoel van nostalgie en iedereen heeft zijn ‘echte’ confituur.

Mijn doel in het mentoringstraject van Markant, is om van ‘Lady Marmalade’ een verhaal te maken dat mensen inspireert, om hun ervaring te delen over confituur. Door een artisanaal, eerlijk en puur product op tafel te zetten dat staat voor authenticiteit,  openhartigheid, heerlijk genieten zonder zorgen en dat het kind weer in ons wakker maakt.

Terug naar de tijd van kleine kleverige vingertjes, want er zaten altijd al gaatjes in een boterham…

Terug naar overzicht
Markant Artemis Brussel KBC Bxl UNIZO Vl Br & Bxl Evolvero 1819 BHG