Carla Van Corenland Fisc@dvies

Mentor Bedrijfswereld Boekhouding Diensten Start-up

Carla Van Corenland is mentor van deze Sterke Onderneemster(s):

Integriteit. Empathie. En het leveren van enorme (meer)waarde. Drie sleutelbegrippen die Carla Van Corenland maken tot wie ze is. Als zaakvoerder van boekhoudkantoor Fisc@dvies merkt ze dag in dag uit dat deze mix mensen helpt om het beste uit zichzelf te halen. Door mensgericht te kijken naar haar organisatie, is Fisc@dvies ondertussen gegroeid naar 10 medewerkers. Een hele klus om voor elkaar te krijgen, maar ook een die enorm veel energie geeft.


Deze visie draagt ze uiteraard niet alleen intern uit. Niet alleen bij haar team, maar ook in het ondersteunen van (startende) ondernemers en de mentoring van stagairs van onderwijsinstellingen, komt haar empathie sterk naar voren. Zo hebben starters vaak nood aan een klankbord om ideeën mee te kunnen bespreken, zonder jargon of verkooppraatjes.


De sterkte van Carla en Fisc@dvies ligt ‘m net in die persoonlijke begeleiding. Iedere ondernemer zit anders in elkaar en heeft een ander bedrijfsconcept. Dan is er nood aan iemand die met integriteit en een gedegen kennis van zaken dit concept helpt vormgeven en realiseren. 


Als mentor voor Markant hoopt Carla om diezelfde drive, diezelfde Goesting in ondernemerschap te kunnen ontwikkelen bij andere zelfstandigen.

Terug naar overzicht
Markant Artemis Brussel KBC Bxl UNIZO Vl Br & Bxl Evolvero 1819 BHG