Cheryl Miller - Van Dijck Digital Leadership Institute

Mentor Digitalisering Event Event Management Onderwijs

Cheryl Miller - Van Dijck is mentor van deze Sterke Onderneemster(s):

Gedurende haar 25-jarige carrière heeft Cheryl Miller - Van Dyck meerdere wereldwijde leidinggevende functies bekleed in vooraanstaande bedrijven in de wereld van transport, bankzaken, telecom en ICT in Azië, Noord-Amerika, Europa en Rusland. Als oprichtster van het Brusselse Digital Leadership Institute heeft ze de afgelopen zeven jaar geïnvesteerd in het inzetten van ontwrichtende technologieën ten behoeve van ’s werelds meest minderbedeelde gemeenschappen. Cheryls baanbrekende werk geniet de erkenning van de Verenigde naties, het Europese Parlement en tal van organisaties in de privésector. Ze wordt regelmatig uitgenodigd om lezingen te geven en om artikels te schrijven over onderwerpen als digitale ontwrichting, industrie 4.0, ondernemerschap, innovatie, educatie, digitale inclusie en het personeel van de toekomst. Cheryl is een boeiende en dynamische spreker. Zo was zij onder meer aan het woord bij de VN, het Europees Parlement en wereldwijde sectorevenementen zoals Mobile World Congress, TEDx, EmTech, OSCON, CPDP en FOSDEM. 

Cheryl is drievoudig Belgisch Ambassadrice van de Code Week Europe, oprichtend Brussels Ambassadrice van de Startup Europe Week en was Belgisch Ambassadrice voor de Women's Entrepreneurship Day gedurende de afgelopen twee jaar. Ze is actief al coach en investeert in beginnende ondernemingen in de vroege startfase.

Cheryl behaalde haar diploma Internationale Betrekkingen, Recht & Organisaties aan de Georgetown School of Foreign Service en een Master in International Business aan het prestigieuze Moore School of Business. Haar moedertaal is Engels, maar ze spreekt, leest en schrijft ook Japans, Nederlands, Frans, Italiaans en Russisch.

Terug naar overzicht
Markant Artemis Brussel KBC Bxl UNIZO Vl Br & Bxl Evolvero 1819 BHG