Eline Sol Freelance Apotheker

Mentor

Als pas afgestudeerde apotheker begon ik te werken voor een grote groepering van officina’s.

Al snel merkte ik dat zowel korte als lange afwezigheden door ziekte, vakantie en zwangerschappen grote personeelsproblemen veroorzaakten in deze ondernemingen.

Het kriebelde dan ook om een oplossing te zoeken voor deze discontinuïteit, die bijna elke officina wel eens te beurt valt.

Ongeveer 8 maanden later richtte ik een vennootschap op om als freelance apotheker in te vallen bij apothekers die, omwille van personeelstekorten, tijdelijk met de handen in het haar zaten.

Tot op heden blijft dit voor mij een fantastische job, niet alleen omdat ik apothekers uit de nood kan helpen maar ook omdat zij mij inzicht geven in het management van de officina door hun unieke werkwijzen. 

Onderweg kwam ik in contact met de mensen achter het softwareprogramma Farmad.  Onder hun motto ‘voor en door apothekers’ boden zij mij een job aan. Deze job bracht me tot op de Farma-beurs maar vooral bij de apothekers zelf.  Daar ondersteun ik hen  met veel plezier in de opstartfase van het softwareprogramma door lessen te geven over zowel het verkoops-, facturatie-, bestellingsprogramma als over dynamisch stockbeheer.

Terug naar overzicht
Markant Artemis Brussel KBC Bxl UNIZO Vl Br & Bxl Evolvero 1819 BHG