Elizabeth Van Den Bergh Montis Public Speaking

Mentor Coaching Communicatie Diensten Learning Persoonlijke Groei en Zingeving Workshop

Elizabeth Van Den Bergh is mentor van deze Sterke Onderneemster(s):

Elizabeth Van Den Bergh is internationaal Speaker Mentor bij Montis Public Speaking. Ze helpt ambitieuze professionals met meer zelfvertrouwen en impact te spreken. Of dat nu is voor een bedrijfspresentatie, een keynote of jezelf beter laten horen in meetings.

Effectieve communicatie en persoonlijk leiderschap zijn haar passies. Klanten zijn blij met haar warme, praktische en professionele aanpak.

Het is Elizabeth’s persoonlijke missie om meer vrouwen te laten stralen op publieke podia en een einde te maken aan all-male panels. Dat doet ze via één-op-één trajecten en haar eigen workshop ‘Krachtig Spreken voor Vrouwen’.

Elizabeth werkt ze elk jaar voor de Europese Ontwikkelingsdagen waar ze de Young Leaders voorbereidt op high-level panelgesprekken. Ze werd recent uitgenodigd als speaker trainer bij de Deloitte Leadership Summit for Women in Cyber. Elizabeth werkte ook al samen met Ted sprekers Carolyn Steel en Guy Poppy rond duurzame voeding.

Haar vroegere werkervaring als Head of PR & Events voor Europese Communicatie Projecten komt goed van pas bij publiek spreken.

Meer info en haar gratis ebook ‘Nine tips to immediately speak with more confidence and impact for busy and ambitious professionals’ vind je op haar website: montisonline.be

Terug naar overzicht
Markant Artemis Brussel KBC Bxl UNIZO Vl Br & Bxl Evolvero 1819 BHG