Els Van Aerschot TinC

Mentor Bedrijfswereld Freelance Vertaling

Els Van Aerschot is mentor van deze Sterke Onderneemster(s):

TinC werd opgericht door Els Van Aerschot vanuit een passie voor talen en een jonge ambitie. Gestart als 24 jarige in bijberoep (nu 32), staat TinC nu bekend als een vaste waarde in de markt van de professionele taaltrainingen. Onze klanten zijn zowel kleine ondernemers, als grote bedrijven en bevinden zich in heel Vlaanderen en deels Wallonië.

De 3 kernwaarden van TinC zijn: creatief meedenken met de klant - persoonlijk contact in de vorm van een partnership - oprechte betrokkenheid.

Els Van Aerschot onderneemt vanuit het hart met passie. De weg naar boven is niet altijd makkelijk en kronkelt erg, maar vanuit positivisme en enthousiasme lukt het steeds. 

Els heeft zelf geen begeleiding gehad bij haar opstart en vindt het net daarom belangrijk om ondernemers (en zeker vrouwelijke ondernemers) te ondersteunen. Coachen zit haar in het bloed! Ze leidt een team van 3 interne medewerkers en 25 trainers die dag in dag uit bij de klanten zijn. Haar eigen streefdoel is zelf nog te evolueren in HR en strategisch beleid. 

Binnen TinC houdt Els zich vooral bezig met het klantencontact, aanwervingen en de strategie verder uit te bouwen. Daarnaast is ze voorzitter van Jong VOKA Leuven. 

Wanneer ze even tijd heeft, is Els vooral bezig met sporten (lopen en squash) en haar trouwe viervoeter. 

Terug naar overzicht
Markant Artemis Brussel KBC Bxl UNIZO Vl Br & Bxl Evolvero 1819 BHG