Julie Fueyo Anecdot

Mentee Copywriting Freelance Vertaling

Julie Fueyo is mentee van Bénédicte Duhaut

Als kind groeide Julie Fueyo op in een meertalige omgeving, wat haar zeer natuurlijk oriënteerde naar vertaalstudies. Dankzij die meertaligheid en haar aanleg voor communicatie kon ze aan de slag in evenementenbureaus en internationale NGO's. Een tiental jaar lang deed ze stuk voor stuk boeiende ervaringen op in marketing, communicatie en events en reisde tussendoor de wereld rond.

Toen begon de ondernemerszin te knagen. Een deelname aan het TOV-traject Ondernemende vrouwen in Brussel overtuigde haar het ondernemersavontuur aan te gaan. En omdat je als onderneemster liefst aanbiedt wat je het beste doet, besloot ze freelance vertaalster en copywriter te worden onder de naam Anecdot. Julie vertaalt van het Nederlands en het Engels naar het Frans, is vertrouwd met alle redactionele stijlen en heeft ook een opleiding SEO gevolgd.

De hele dag in haar eentje zitten, is niets voor Julie! Naast de huidige uitdaging om haar activiteit te doen groeien, droomt ze dan ook van een inspirerende coworking plek en een toekomstige samenwerking met andere gedreven professionnals.

Terug naar overzicht
Markant Artemis Brussel KBC Bxl UNIZO Vl Br & Bxl Evolvero 1819 BHG