July Mollin

Mentee Bemiddeling Diensten Persoonlijke Groei en Zingeving Recht Sport

July Mollin is mentee van Kristel Iris De Prins

July Mollin studeerde Rechten en begon nadien als assistent aan de universiteit. Daar ontdekte ze dat ze het meeste energie haalt uit contacten met studenten en collega’s. Ze besloot zich te heroriënteren en startte de opleiding als bemiddelaar en combineerde dat met heel wat vakken psychologie. Ze kreeg nadien de kans om coördinator te worden in een nieuwe secundaire school en stond drie jaar mee aan het roer van dit schip. Momenteel bouwt ze mee een nieuwe Freinetschool uit. Nieuwe projecten vormgeven en het beste uit mensen halen drijven haar.

Ze merkte dat ze haar ei niet helemaal kwijt kon in haar vorige werkervaringen en waagde enkele maanden geleden de sprong als zelfstandige (in bijberoep). Ze sloot zich aan bij Orato, een team van opgeleide bemiddelaars met ruime expertise in familiale bemiddeling en begeleiding. Zij neemt er (als enige) de Brusselse markt op zich. Ze hoopt via dit mentortraject deel te kunnen uitmaken van een sterk ondersteunend netwerk, toegang te krijgen tot nieuwe netwerken en geholpen te worden om op een authentieke manier zichzelf in de markt te kunnen zetten.

Naast bemiddelen wil ze vanaf augustus, samen met een vriendin, yogalessen aanbieden. Hiervoor volgt ze de komende maanden een intensieve opleiding tot yogaleerkracht. Yogales geven is volgens haar een waardevolle afwisseling en aanvulling bij haar werk als bemiddelaar en houdt haar lichaam en geest scherp. Daar heeft ze altijd aandacht voor gehad. Ze zou het fijn vinden moest haar mentor als klankbord kunnen optreden en kunnen helpen om de juiste keuzes te maken in hun yoga-avontuur.

Haar hoofdfocus blijft bemiddeling en zichzelf als bemiddelaar en (relatie)begeleider op de markt zetten. 

July is gedreven en houdt van werken. Voor haar voelt werken niet als ‘iets dat moet’ aan, maar geeft het energie en voldoening. Na dertig jaar begint ze zichzelf stilaan te kennen en weet ze dat het evenwicht werk-privé bewaakt moet worden. Ze is moeder van twee kleine Ketjes (2,5 jaar en 10 maanden). Samen met hen en haar partner woont ze in Brussel.

Terug naar overzicht
Markant Artemis Brussel KBC Bxl UNIZO Vl Br & Bxl Evolvero 1819 BHG