Katrien Eggermont Katinka Projects

Mentee Digitalisering Learning

Katrien Eggermont is mentee van Veerle Aendekerk

Ik ben Katrien Eggermont en ik vind plezier in onderhandelen. Het is een manier om echt in dialoog te gaan met anderen. Ik observeer wat mensen prettig, belangrijk of vervelend vinden. Door aandachtig te zijn voor wat zich aandient, slaag ik erin om mijn eigen doelen te realiseren – klein of groot. Hoe moeilijker de uitdaging, hoe liever ik de hand reik naar anderen om tot een oplossing te komen.

Die combattieve houding typeert me ook professioneel. Gedurende twintig jaar heb ik in kleine en vooral grote ondernemingen gewerkt, in verschillende landen. Ik werd steeds meer ingezet om projecten te leiden waarin mensen met een diverse achtergrond en uiteenlopende belangen tot een vergelijk moeten zien te komen. Ik heb het wellicht in mij, om mensen naar de juiste uitgang te gidsen in een complexe situatie. Maar ik ben toch vooral onderhandelingsexpert geworden door iedere uitdaging met open vizier tegemoet te treden.

Veel mensen zien er tegenop om de onderhandelingsarena te betreden. Ze kennen de regels niet die hier gelden, en weten niet hoe zich te handhaven in een onderhandelingspositie. Da’s jammer. Ik kan iedereen helpen om een goede onderhandelaar te worden. Tenminste, iedereen die ervoor open staat om zich te verdiepen in wat anderen drijft en beweegt.

Terug naar overzicht
Markant Artemis Brussel KBC Bxl UNIZO Vl Br & Bxl Evolvero 1819 BHG