Marielien Titeux Optimize For Happiness

Mentee Consulting Digitalisering Learning Marketing Workshop

Marielien Titeux is mentee van Cheryl Miller - Van Dijck

Marielien Titeux is een voormalige corporate marketing- en eventmanager die door de crisis in 2013 haar job verloor. Sindsdien wijdde ze haar werk aan het opzetten van bedrijven op basis van de levensstijl van haar klanten. Na haar ontslag pakte ze haar koffers en kocht ze een enkeltje Zuidoost-Azië. Het verlaten van haar comfortzone bleek haar ogen te openen voor nieuwe, onconventionele mogelijkheden voor zowel leven als werk.

Tijdens haar reizen onderzocht ze hoe bedrijven beter kunnen worden georganiseerd om perfect te passen bij zowel je eigen leven als de behoeftes van de markt. Om de uitdagingen van vandaag over de manier waarop we werken aan te gaan, inspireert ze gepassioneerde en zakelijk ingestelde mensen van over heel de wereld en moedigt ze hen aan om hun job op te zeggen en hun eigen bedrijf te starten. Ze ontwikkelde een ondersteunend 12-stappenprogramma voor een-op-een coaching en organiseert groepsworkshops en evenementen en geeft lezingen. Daarnaast plant ze ook retraites met als thema ‘Hoe start je je eigen bedrijf op?’ die plaatsvinden in een prachtige, afgelegen, doch productieve omgeving.

Marielien haalde haar beide bachelors, een in journalistiek en een in public relations & event management, aan de Artveldehogeschool in Gent. Naast haar conventionele opleiding wordt Marielien gedreven door een sterke drang naar voortdurende verbetering en doorgrondt ze de meest innovatieve marketingtechnieken. Ze volgde trainingen voor Facebook Business Manager, Google Analytics, CRM (Hubspot, Marketo, ActiveCampaign) en lead-generating platforms zoals Thrive Landing page builder. De gratis hulpmiddelen en tools die ze gebruikte voor het opbouwen en beheren van haar eigen bedrijf zijn te vinden op een geheime website: https://optimize-happiness.com/tribe. Haar moedertaal is Nederlands, maar ze spreekt ook vloeiend Engels en Frans. 

Terug naar overzicht
Markant Artemis Brussel KBC Bxl UNIZO Vl Br & Bxl Evolvero 1819 BHG