Nadine Hubert New Customservice (NCS)

Mentor Bedrijfswereld Diensten Transport

Nadine Hubert is mentor van deze Sterke Onderneemster(s):

Nadine Hubert is sinds 1991 gedelegeerd bestuurder van het familiebedrijf New Customservice (NCS) uit Vilvoorde. Het bedrijf biedt een volledige waaier van logistieke toepassingen aan.

Na haar opleiding werkte Nadine Hubert een tijd in de zorgsector. Haar ouders en broer startten in 1982 het koerierbedrijf. Ze vroegen haar al vrij snel om mee in de zaak te werken. Ze deed toen de administratie en maakte de hele evolutie van het bedrijf mee. Na een paar jaar kwam ze samen met haar zus aan het hoofd en later werd ze alleen zaakvoerder en eigenaar van het bedrijf. Doorheen de jaren deed ik alles wat je in ons bedrijf kunt doen, van administratie tot het commerciële deel, etc..

Nadine Hubert heeft geen spijt dat ze voor het ondernemerschap koos. Op de vraag of ze alles hetzelfde zou doen als ze zou mogen herbeginnen, kan ze er enkel volmondig ja op antwoorden.  

Inzet en doorzettingsvermogen zijn volgens Nadine Hubert cruciaal om het te maken als ondernemer. “Je moet het graag doen en er volop voor gaan. Je moet een people manager zijn want de mensen zijn het belangrijkste kapitaal van het bedrijf. Dus moet je de mensen met respect behandelen, waarderen en duidelijk maken wat je van hen verwacht.”.

Terug naar overzicht
Markant Artemis Brussel KBC Bxl UNIZO Vl Br & Bxl Evolvero 1819 BHG