Olga Zouboff

Mentee Bedrijfswereld Communicatie Diensten Vertaling

Olga Zouboff is mentee van Cheryl Miller - Van Dijck

Taal is mijn passie. In Parijs heb ik een 5 jarige Master in Languages and Business/ Engels & Russisch gevolgd. Ik had altijd het idee dat ik in een groot bedrijf ging werken. Vandaar mijn extra Master in Management (Vlerick). Na mijn studies heb ik gekozen om bij een stabiele werkgever mijn carrière te starten. De laatste 8 jaar in loondienst waren zeker heel interessant en gevarieerd, ook waren de uitdagingen steeds groot, maar toch merkte ik dat ik mijn plaats niet kon vinden.

Ik spreek 6 talen en heb deze kennis nooit professioneel moeten gebruiken. Ook werden mijn communicatiecapaciteiten nooit gevaloriseerd. Eind 2017 heb ik uiteindelijk de beslissing genomen om op mezelf te werken.  

Mijn project is kleinere bedrijven te helpen met commerciële relaties met Russische partners te verbeteren. Vaak ligt er bij deze businessrelaties een taalprobleem aan de basis en is er een enorm verschil tussen de bedrijfscultuur in België en de bedrijfscultuur in Rusland die voor spanningen kan zorgen. Als business negotiator kan ik misverstanden vermijden en ervoor zorgen dat business deals met potentiële Russische klanten worden gesloten.

Ik kijk ernaar uit om met een mentor mijn project verder uit te werken!

Terug naar overzicht
Markant Artemis Brussel KBC Bxl UNIZO Vl Br & Bxl Evolvero 1819 BHG