Pauline Grégoire

Mentee Bedrijfswereld Coaching Consulting Diensten Learning Onderwijs Workshop

Pauline Grégoire is mentee van Mara Callaert

Mijn interesse voor thema’s als gender en seksualiteit groeide tijdens mijn studie Sociale Antropologie aan de Vrije universiteit van Brussel. Een interesse die me ertoe zou aanzetten om een aanvullende opleiding ‘Gender en Openbaar beleid’ te volgen. In de loop der jaren ontwikkelde ik mijn vaardigheden binnen dit domein verder via mijn werk bij het Bevolkingsfonds van de Verenigde Naties (Bolivia) en de Federatie van pluralistische centra voor gezinsplanning (FCPPF).

Vandaag richt ik me als zelfstandig ondernemer op twee specifieke thema’s:

– Het promoten van seksuele opvoeding (EVRAS): hiervoor volgde ik een specifieke opleiding die ik in de praktijk breng via samenwerkingen met, onder andere, centra voor gezinsplanning.

– Bedrijven adviseren op het gebied van genderdiversificatie aan de hand van sensibiliseringssessies, statistische analyse van personeelsgegevens (selectieproces, indeling per afdeling, salarisniveaus enz.) en personeelsgesprekken.

Dankzij mijn aanvullende master in Management van de Vlerick Business School en de ervaring die ik opdeed in het bedrijfsleven (D’Ieteren, Proximus, ING) op het gebied van consultancy, kan ik de behoeften en beperkingen van ondernemingen beter doorgronden. Met de gespecialiseerde en aangepaste oplossingen die ik aanreik, kunnen ondernemingen meer gelijkwaardigheid creëren binnen hun bedrijfsomgeving.

Nu ik in de startbokken van een nieuw avontuur sta, ben ik op zoek naar een mentor die de weg kent in de non-profitsector, of thuis is op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Iemand die me niet alleen adviseert maar ook uitdaagt.

Terug naar overzicht
Markant Artemis Brussel KBC Bxl UNIZO Vl Br & Bxl Evolvero 1819 BHG