Siska Hoebeeck Studio Siska

Mentee Bedrijfswereld Coaching Consulting Diensten Learning Workshop

Siska Hoebeeck is mentee van Anja Strubbe

Siska Hoebeeck (34 jaar) is een ondernemende denker én doener met jarenlange ervaring in onderwijs, jeugd-en sociaal werk en dat in een interculturele en stedelijke context.

Een 3 tal jaar geleden begon zij te bouwen aan Studio Siska, de professionele plek waar zij zich als procesbegeleider en adviseur rond leren en ontwikkelen uitleeft. Al meer dan 10 jaar is zij bezig met deze thema’s en nog het liefst in contexten waarin diversiteit alomtegenwoordig is. Anderen begeleiden in hun groei, helemaal haar ding! Met Studio Siska bundelt zij haar ervaring en expertise in een eigen onderneming. In januari 2018 koos zij ervoor om zich in hoofdberoep helemaal te smijten voor Studio Siska. Spannend!

Studio Siska begeleidt organisaties, bedrijven en individuen in trajecten op maat. Afhankelijk van de vraag, maakt Siska een ontwerp dat vorm krijgt in een procesbegeleiding of in een kortere interventie zoals een workshop of vormings(reeks). Studio Siska gelooft sterk in een positieve en waarderende aanpak en is tegelijkertijd niet bang om de vinger op de wonde leggen -of liever positiever- op de plek waar groei ontstaat.  Thema’s die momenteel veel aan bod komen in haar werk zijn oa. talentmanagement, interculturele competentie, gendergelijkheid & verbindende communicatie.

Terug naar overzicht
Markant Artemis Brussel KBC Bxl UNIZO Vl Br & Bxl Evolvero 1819 BHG