Veerle Aendekerk Link Inc

Mentor Bedrijfswereld Branding Communicatie Consulting Creatief Marketing

Veerle Aendekerk is mentor van deze Sterke Onderneemster(s):

Voor ze er zaakvoerder werd, was Veerle Aendekerk al jarenlang aan de slag als communicatieadviseur voor het communicatiebureau Link Inc. Een eigen zaak managen stond niet meteen op haar bucketlist. Het leek op een bepaald moment gewoon de beste manier om eigen professionele doelstellingen te realiseren. Ze ondervond dat zelfstandig ondernemen een hele klus is, ook al ga je aan de slag op vertrouwd terrein. Maar gewoon doen is de beste leerschool.

Veerle is kunsthistoricus van opleiding. Ze kwam ook al doende in het communicatievak terecht, eerst als medewerker public relations bij het Festival van Vlaanderen, daarna als woordvoerder cultuur en welzijn binnen de Vlaamse regering. Een lesopdracht voor de opleiding Communicatiemanagement van de Thomas More Hogeschool bood haar de kans om theoretische kaders te verdiepen.

Vandaag ondersteunt Veerle organisaties en ondernemingen om communicatie strategisch in te zetten. Openheid en zin voor dialoog zijn meer dan ooit bepalende vaardigheden in organisatiebeleid. Een doelgericht communicatiebeleid helpt om de verbinding tussen organisaties en hun omgeving te versterken en om impact te vergroten.  

Terug naar overzicht
Markant Artemis Brussel KBC Bxl UNIZO Vl Br & Bxl Evolvero 1819 BHG