Viviane Kock Nest Your Desk

Mentee Bedrijfswereld Consulting Interieur

Viviane Kock is mentee van Nadine Hubert

Het duurt altijd een tijdje om je goesting om je eigen baas te worden om te zetten tot realiteit, niet ? In mijn geval heeft mijn goesting mij 10 jaar lang geprikkeld!

Tijdens die jaren, was ik Corporate Event Manager voor verschillende bedrijven.

De drang om creatiever te worden werd groter en groter en dit zette me aan om een carrièreswitch te maken naar Interieur Styliste met als focus kantoorinrichting in je eigen huis. En zo zette ik mijn eerste stappen als onderneemster!

Tijdens de eerste fases van het ondernemerschap begon ik te experimenteren met thuiswerken en werd ik bewust welke uitdagingen dit met zich meebracht. Het is eigenlijk niet zo simpel om onder je eigen dak te werken...en terugkerende vragen zoals:  “Ik zal zeker niet de enige zijn, die nadenkt hoe je gemotiveerd en bovendien productief van thuis uit kunt werken, hoe men een functionele werkomgeving die dan ook in harmonie en in balans moet zijn met je privé omgeving kan creëren en hoe men het best je privé leven organiseert in samenspraak met je professioneel leven?” staken steeds de kop op.  

Bedrijven en (toekomstige) telewerkers begeleiden om telewerk te implementeren en werkplezier te garanderen werd voor mij echt zinvol en zo is Nest Your Desk ontstaan. De stukjes van de puzzel vielen netjes op hun plaats.

Als startende ondernemer is netwerken zeer waardevol en werkt het erg motiverend. Het geeft je een echte boost en dat te midden van vrouwelijke onderneemsters.

Mijn project kan bovendien nog een goed zetje gebruiken!

Markant doorkruiste precies op het goede moment mijn pad om me een vrouwelijke mentor aan te bieden. Té voorzichtig, té analytisch, té perfectionistisch...Ik had iemand nodig, neutraal, maar ook professioneel sterk, om me nog een extra duwtje in de rug te geven. En ja, Markant vzw heeft de geschikte mentor voor mij gevonden. Ik ben zeer trots dat mentor Sandra Gobert mij gedurende 12 maanden gaat coachen en begeleiden!
Terug naar overzicht
Markant Artemis Brussel KBC Bxl UNIZO Vl Br & Bxl Evolvero 1819 BHG