Team

Daphné Hidalgo y Martinez 

Projectmedewerker Markant vzw

 

 

 

Lien Warmenbol

Projectcoördinator Markant vzw

 

 

Lien en Daphné zijn het projectteam binnen Markant vzw. Heb je vragen over het project 'Sterke Onderneemsters in BXL' of wil je graag samenwerken? Contacteer hen dan gerust!

Suyin Aerts

Voorzitster Artemis Brussel

 

 

 

Deel - Leer - Inspireer

Het carrièrenetwerk Artemis in Brussel  brengt vrouwelijke professionals samen in een inspirerende setting en wil sector-, bedrijfs- en beroepsoverschrijdend zijn.

Als je maar zin hebt om in een ongedwongen sfeer te komen genieten van enkele uren met actieve vrouwen onder elkaar die jong van geest zijn en geloven in de kracht van het netwerk. 

 Leen Goyvaerts 

Business Manager Vrije Beroepen en Zelfstandigen  KBC Brussels

 

 

Brussels bouwt en groeit mee met jouw onderneming in de hoofdstad. Dat kan omdat we stevig in Brussel verankerd zijn. Onze specialisten werken voortdurend aan oplossingen op maat.

Oplossingen voor groei

Je zaak staat niet stil. Voortdurend zijn er nieuwe kansen om op in te spelen. Of je daarbij nu op zoek bent naar groeifinanciering, een nieuw partnerschap, subsidies, verzekeringen of advies voor het uitbreiden of overlaten van je zaak: bij KBC Brussels hebben we voor alles de juiste specialisten in huis.

Een van onze grootste troeven is wellicht ons grote netwerk in de hoofdstad. We brengen je graag in contact met experts of interessante contacten die jouw zaak vooruithelpen.

Bernard Denys 

Business Coach Brusselse ondernemers

 

 

 

UNIZO, de unie voor zelfstandige ondernemers is de grootste ondernemersorganisatie.

UNIZO wil ondernemers verenigen, informeren, adviseren en hun belangen behartigen.

Véronique Philips​

www.evolvero.com

 

 

 

Véronique is loopbaancoach, counselor en trainer uit Brussel, gespecialiseerd in oplossingsgerichte communicatie en coaching. Zij begeleidt individuen, groepen en teams naar een grotere veerkracht bij het maken van keuzes en het omgaan met verandering. 

Zij heeft ervaring in het coördineren van mentortrajecten van en voor vrouwelijke ondernemers en het begeleiden van 50plussers en vrouwelijke prestarters naar het ondernemerschap.

1819 is een telefonische eerstelijns informatiedienst die opgestart werd op initiatief van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Starters of bedrijfsleiders van bestaande ondernemingen in Brussel kunnen er terecht met al hun praktische vragen over het opstarten en runnen van een bedrijf.

Om de Brusselse ondernemers te ondersteunen in elke fase van de levenscyclus van hun bedrijf, van het idee tot het einde van de onderneming, financiert de Brusselse Minister van Economie en Tewerkstelling structuren ter begeleiding van het ondernemerschap.

Markant Artemis Brussel KBC Bxl UNIZO Vl Br & Bxl Evolvero 1819 BHG